Ghetto gym went down!

Hallå där,
 
Det har varit en sjuk härlig helg fylld med gött häng, bio, brännboll, sol, mys och träning! Igår tog vi löpet till ghetto gymmet (som vi kallar det) och hade väl egentligen tänkt att latcha runt mest. Men IKKE! Väl där träffade vi en kille som helt plötsligt började agera som vår PT. Visade övningar och pushade oss så att. Sjukt kul och inspirerande. Vi fick verkligen jobba med vår egen kroppsvikt, vilket vi inser att det är något som vi behöver. Idag har vi sån sjuk träningsvärk, som Emelie sa förut "känns som om jag har träningsvärk i lungorna". Gött ändå!
 
Hur var er helg?
 
 
 

I'M THE BACKWARDS MAN!

I tisdags var vi kanske på det värsta passet någonsin, Synrgy 360, vilket är en form av intensiv cirkelträning. Det var så otroligt jobbigt men effektiv. Så nu vet vi vad vi kommer att träna på tisdagar framöver i alla fall.
 
Igår var alla ganska trötta i kroppen, men det blev en tur till gymmet ändå. Vi körde intervaller på bandet. Där vi började med att gå fem minuter framlänges med 6kg hantlar i händer i höglutning, sen gick vi fem minuter baklänges i höglutning. Så höll vi på i 40 minuter. Sjuk mycket jobbigare än vad vi trodde att det skulle vara, men kul att pröva någonting nytt.
 

1. Evelina och Emelie in action. 2. En klassisk spegelbild. Det blir mycket fokus på armar och överkropp framöver för Jennifer.
 
 
 

Måndagspepp!

Igår körde vi dubbel pass på Elixia, det blev 40 min 3D Strength som är funktionell träning, följt av 30 min Cardio Energy som är ett konditionspass. Måndagar kan vara den jobbigaste men även den absolut roligaste träningsdagen på hela veckan. Vi går alltid från gymmet riktigt peppade och glada, precis som det ska vara!
 
Idag ska vi köra cross training, ska se om vi inte kan ta och fota lite idag också :)
Vad ska ni köra?
 
Ni glömmer väl inte följa oss på instagram där vi också heter TrippleStrength!?